Nyt og gammelt mødes

Teglbroen er placeret, så du får det bedste af to verdener. Det blå vand med de åbne vidder – og den indre bys liv og puls. Området har fået navn efter det gamle teglværk, som engang lå her og producerede tegl til bygningen af Vesterbro. Teglværket lå centralt, ikke langt fra Vesterbro, Frederiksberg og de øvrige brokvarterer.

– Men hvorfor tage væk, når du kun er få skridt fra det dejlige, blå vand? Sluseholmens havnebad tager hul på sommersæsonen 1. juni – netop, når du kan flytte ind i Teglbroen. For de modige er der også vinterbadeklub, så man kan få glæde af vandet hele året.

Indkøb, daginstitutioner og transport

Teglbroen bliver en naturlig del af en ny helt ny og levende bydel i København. Udover de allerede eksisterende indkøbsmuligheder og caféer, vil butikslivet og restaurationer blomstre op og tiltrække lokale og københavnere fra andre af byens kvarterer.

Der er allerede flere daginstitutioner, Skolen i Sydhavnen og effektiv, offentlig transport. Og når den nye metrostation åbner, kommer den til at ligge få minutters gang fra Teglbroen. Nemt og bekvemt.

Se lejlighedsoversigt og priser →

Eksklusive lejeboliger i Teglbroen - tæt på vandet & byen

Kontakt vores mæglere på telefon 33 30 78 00 eller e-mail 118@edc.dk hvis du ønsker en fremvisning.

Mathias BroholmSalg og udlejning